Om jobbigbg.se

Hejsan, jag som driver denna bloggen heter Björn Larsen och följer hur arbetsmarknaden ser ut idag, vilka regler som gäller, jag kör rss-flöden från, bland annat, indeed.com  för att publicera senaste platsannonserna och letar efter andra möjligheter för att hämta inkomst idag. Från början var orsaken till denna blogg att jag mötte så många arbetssökande och tjänstemän på arbetsförmedlingen som inte kände till vilka rättigheter du har idag som arbetssökande. Detta har sedan utvecklats till att jag arbetar, emellan jobben, som frilansande skribent, fotograf, översättare och sökmotoroptimerare. Jag hyr idag F-skatt sedel av Bolagskraft i Tingsryd AB när jag åtager mig något av dessa konsultjobben. Detta ser jag många andra i min situation gör. Framförallt bland frilansande journalister. Ute på min html-skola kan du se några av de möjligheter jag använder för att göra några extra kronor på min hobby. Se mer här>>>

Du kan alltså hyra mig både som konsult, timanställd  eller fast anställd. När du hyr mig som konsult står jag själv för de sociala avgifterna vilket kan var en lite smidigare hantering när du inte är så stor på arbetsmarknaden idag. Om även du har svårt ”att sitta stilla”, spela facebookspel eller liknande när du är utan jobb så titta på möjligheterna under egen verksamhet där jag förklarar lite mer.

Som jag förklarar på denna hemsida använder cookies spårar jag besökare och använder även olika typer av banners, cookies och analyser för att tillgodose dig som besökare. Jag beskriver även på drivrutiner.net hur du bär dig åt för att ställa in olika webbläsare att undvika spara dessa filer på datorn. Se mer här>>>.  Jag är tacksam för kritik och du får gärna skriva ett mail i nedanstående formulär för att kritisera, ge åsikter, tips eller ställa frågor. Har du önskemål om ett rss flöde på sidan eller att du behöver hjälp för att  synas på nätet så ta och skriv detta i ditt meddelande.

Du kan även nå mig på mobil 073-6393633 dagtid.

Mvh Björn Larsen http://björnlarsen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Webbplats

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.