Marknadsföring

Något som bara blir viktigare är marknadsföring såvida du inte har en kompetens eller produkt du är helt ensam om och du redan har någon annan som sköter den marknadsföring du behöver.
Ett ganska enkelt sätt, även om du kan behöva mer, är att alltid lämna ett eller flera visitkort med ditt telefonnummer, email och hemsida. Här kan du även beställa ett paket med både visitkort och hemsida. Hemsidan sätter du upp ungefär likadant som du designar ditt visitkort. Ungefär dra och släpp. Utan något kodande.

Har du ingen hemsida har du alla möjligheter idag att få upp en billigt och utan kodande på massor av webbhotell.

duktigt webbhotell med bra support
FS data ger bra support och bjuder på en duktig bandbredd
Är det webhotell du använder om du vill visa mycket bilder, media och kunna lita på att sidan håller sig uppe. De har även många mallar att använda och får då upp din sida utan kodande. Här finns även 1-click applikationer till wordpress, drupal, joomla och mycket annat. Ett lite dyrare men mycket bättre webbhotell.


billigt webbhotell
Webbdo erbjuder även webdesign
. De lägger upp din hemsida med allt kodande för runt 6000:-. De kan även hjälpa dig med installation av wordpress för ett par hundralappar. Se mer här>>>Detta webbhotell erbjuder en enkel och hanterbar kontrollpanel med vilken du installerar din blogg eller hemsida på ett par minuter. Ett av de billigare webbhotellen.

Du hittar fler exempel ute på html-skolan och hemsida för användaren

Även jag kan hjälpa dig om du känner dig osäker. Jag har lagt ut en liten nybörjarskola för html på html-skolan och även lite tips på hur du skriver på din första blogg plus några sidor om sökmotoroptimering eller marknadsföring av din hemsida på samma skola>>>. Har du sedan inte tid eller lust att försöka själv kan jag hjälpa dig skapa sidan men då får du vara beredd på att svara på några frågor. Kontakta mig med hjälp av detta formulär:
[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Mvh
Björn Larsen
073 6393633
http://björnlarsen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Webbplats

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.